top of page
DIENSTEN
Holland Groep Uitzendprofessionals.
ZZP bemiddeling

Bent u opdrachtgever in de bouw en bent u opzoek naar vaklieden voor uw project?
Dan bent u bij Holland Groep Uitzendprofessionals aan het juiste adres.

Holland Groep Uitzendprofessionals beschikt over ruime ervaring in het bemiddelen van vaklieden en ZZP’ers!

Opdrachtgevers die via Holland Groep Uitzendprofessionals vaklieden inhuren, kunnen rekenen op een divers aanbod van vakmensen. Wij gebruiken eenvoudige procedures.

Het wordt er allemaal niet eenvoudiger op: een aannemer die vaklieden inhuurt krijgt / heeft te maken met een woud aan wet- en regelgeving. Er was altijd de VAR-verklaring, maar die is vervallen. Nu zijn er de wet DBA, de WAS en uiteraard de WKA.

 

Daarnaast heeft de regering aangekondigd vanaf 2020 te komen met de zogenaamde opdrachtgeversverklaring, via een webmodule. In veel gevallen bent u hoofdelijk aansprakelijk, als het ergens mis mocht gaan. Holland Groep Uitzendprofessionals volgt de regelgeving op de voet en beschikt altijd over de beste methode om uw inhuur optimaal en veilig te laten verlopen.

Flexibiliteit

Met Holland Groep Uitzendprofessionals is het een stuk eenvoudiger om in uw behoefte aan goede vaklieden te voorzien. Holland Groep Uitzendprofessionals brengt u in contact met de beste ZZP’ers voor uw project. Deze ZZP’ers zijn door ons gescreend. Ze zijn in het bezit van de benodigde (hand)gereedschappen.

 

Wij controleren of een ZZP’er écht een zelfstandig ondernemer is. Werken met Holland Groep Uitzendprofessionals is daarom een uitstekende bescherming tegen de fiscale en administratieve risico’s, die verbonden zijn aan het inhuren van vaklieden.

Om u ook administratief nog zo min mogelijk te belasten verzorgt Holland Groep Uitzendprofessionals de facturering. U krijgt derhalve altijd een factuur van ons en wij handelen een en ander af met de ZZP’er. Door de ZZP’er snel te betalen, houden we zowel u als de ZZP’er tevreden.

Bent u opdrachtgever in de bouw en opzoek naar vaklieden? Neem dan contact met ons op. Voor vragen en / of opmerkingen kunt u bellen naar (0) 24 - 711 33 73. U kunt ook een email naar info@hgup.nl.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

U werft zelf uw medewerkers, maakt afspraken over hun salaris en meldt ze bij ons aan.

Daarna verzorgen wij alles: van arbeidscontract opstellen en salaris uitbetalen tot werkgeverslasten afdragen en verzuim begeleiden.

Zo kunt u zich weer volledig richten op ondernemen.

PERSONEELSDIENSTEN

Dus bent u op zoek naar dé  partner die u als ondernemer kan ondersteunen bij uw personeelsdiensten neem dan contact met ons op!
Holland Groep Uitzend Professionals biedt u ondersteuning tegen een aantrekkelijk tarief! Samen maken we maatwerk afspraken over onze dienstverlening en zorgen we voor juridische zekerheid voor uw personeel.

bottom of page